COACHER

 

VI ÄR ETT GÄNG SOM ÄLSKAR ATT MOTIVERA SAMT INSPIRERA OLIKA INDIVIDER OCH GRUPPER ATT UTVECKLAS OCH NÅ SINA MÅL. VI HAR STOR ERFARENHET AV ELITIDROTT OCH TRÄNING INOM KONDITIONSIDROTT OCH DET VILL VI FÖRA VIDARE!

LRG_DSC04718.JPG

CHRISTINA 

LÖVALD HELLBERG

TRÄNARE, GRUNDARE

CHRISTINA HAR VARIT ELITSKIDÅKARE OCH TÄVLAT FÖR DET NORSKA LANDSLAGET I SKIDORIENTERING I MÅNGA ÅR. HON HAR FLERA MÄSTERSKAPSMEDALJER BÅDE INOM LÄNGDSKIDÅKNING OCH SKIDORIENTERING OCH TYCKER OM ATT UTÖVA SPORTER SOM TAR EN TILL HÄFTIGA PLATSER.

DSC_0028 - Kopia.JPG

AXEL

MATTSSON

TRÄNARE, GRUNDARE

AXEL HAR VARIT UTHÅLLIGHETSIDROTTARE HELA SITT LIV OCH SPECIALISERADE SIG TIDIGT MOT TRÄNING OCH COACHING. HAN HAR UNDER ÅREN COACHAT MÅNGA FRAMGÅNGSRIKA ORIENTERARE MED ÄVEN ATLETER INOM ANDRA GRENAR. AXELS FAVORITSPORTER ÄR ORIENTERING, TRAILLÖPNING, LÄNGDSKIDOR OCH MTB.

Lisa Larsen profilbild 2.jpg

LISA

LARSEN

TRÄNARE

LISA HAR VARIT LANDSLAGSÅKARE I SVENSKA SKIDLANDSLAGET. HON HAR FLERA VÄRLDSCUPLOPP I BAGAGET MED EN 7:E PLATS SOM FRÄMST OCH HAR MÅNGA MÄSTERSKAPSMEDALJER. LISA TYCKER OM ATT TESTA PÅ NYA SOMMAR SÅVÄL SOM VINTERSPORTER. 

Emilie profilbild.jpg

EMILIE 

CEDERVÄRN

TRÄNARE

EMILIE GILLAR NÄSTAN ALLA UTHÅLLIGHETSIDROTTER OCH HAR VARIT EN FRAMGÅNGSRIK LÄNGDSKIDÅKARE. HON HAR HAFT UPPDRAG FÖR SVENSKA SKIDLANDSLAGET OCH NÄR HON BODDE I USA TOG HON HEM HELA DEN AMERIKANSKA COLLEGE CUPEN I LÄNGDSKIDOR.

UTVECKLAS TILLSAMMANS MED

T R A I N F O R I T

trainforitfärg.jpg
  • FALUN, STOCKHOLM

VI HJÄLPER DIG PÅ VÄG MOT DINA MÅL!